Оборудване за магазини

Оборудване за магазини са стелажи, хладилни витрини, стелажи от тел, щендери и други. Оборудване имат малките и големите магазини. Най-малките магазини с най-малко оборудване за магазини са минимаркетите. В повечето случаи те имат по една малка хладилна витрина с дължина до два метра, в нея се поставят продукти с малък срок на годност. Кварталните магазини са по-големи от минимаркетите, те имат повече оборудване за магазини, това са няколко хладилни витрини, но се откриват и стелажи. Общата дължина на оборудване за магазини е от десет до петдесет метра. Кварталните магазини изискват и допълнително оборудване за магазини нужно за продажба на ядки и други топли продукти, а това са топли витрини.

Оборудване за магазини в големите хипермаркети.
Оборудването за магазини в големите хипермаркети е разнородно, съдържа хладилни витрини, топли витрини и основно стелажи. Най-много стока е представена на стелажите, защото в хипермаркетите е нужно оборудване за магазини не само за хранителни, но и за други стоки. Стелажите са високи и многоетажни, зареждат се чрез електрокари и издържат продукти с тегло над няколко тона. Общата дължина на оборудване за магазини в големите хипермаркети надвишава няколко километра.

Advertisements

About hladilnivitrini

Хладилни витрини и оборудване за магазини можете да откриете пр Галина-Димитър2. Там можете да откритете и топли витрини и стелажи, стелажи от тел и друго оборудване за магазини. Хладилни витрини с високо качество.
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Оборудване за магазини

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s